QUI SOM?

Amb més de 30 anys d’experiència i gràcies al reconeixement dels nostres clients i proveïdors (Cías. Aèries, cadenes hoteleres, companyies de lloguer de cotxes, corresponsals…) ens hem unit un equip d’experts en viatges per crear Travelface. El nostre objectiu és ser una consultoria de viatges combinant la professionalitat de les persones i el millor de l’actualitat i la tecnologia.

Un Servei Integral a Mesura ofert per professionals experimentats amb un llarg recorregut en el sector turístic que aporten constància, mètode, personalització i anticipació, així com joves que aporten frescor per dinamitzar i implementar les noves tecnologies. És la fórmula perfecta per afermar dia a dia els nostres valors i objectiu fonamental, posar FACE en cada acció que duem a terme.

Els valors FACE aporten Facilitat, Agilitat, Confiança i Empatia.

La nostra missió és anticipar-nos a les teves necessitats, comprendre els teus projectes, participar en els teus objectius com un aliat que t’ajuda en la gestió dels teus viatges. Afrontem el present i el futur amb il·lusió, entusiasme, energia i tenacitat amb la garantia del treball ben fet. Posem FACE. Posem els cinc sentits.

Resultat que es manifesta amb el contacte diari tant amb els nostres clients d’empresa, esdeveniments i incentius en la preparació dels seus viatges de negocis; com a nivell particular en l’organització de viatges per a famílies, amics, viatges a mesura, escapades, creuers i grans viatges.

Juan Carlos Cuenca (CEO)