VIATGES PER A PIMES

Travelface ofereix diferents tipologies d’acords tenint sempre en compte les necessitats presentades per a cas de viatges d’empreses, inclòs per a viatges per a Pimes. A l’hora d’organitzar viatges d’empreses és necessari conèixer dades com el nombre d’empleats, la ubicació, els trajectes mensuals i uns altres. Travelface ofereix aquests viatges d’empresa a nivell internacional aportant estudis realitzats única i exclusivament per a cada cas. En ells s’indiquen les alternatives per poder coordinar agendes professionals buscant la millor rendibilitat d’inversió dels viatges de la seva empresa.

A més Travelface li permet conèixer a tot moment estadístiques i informes del consum per oferir una gestió més eficient del pressupost pensat per al viatge. També podem donar assessorament per treure el màxim partit al seu temps durant els viatges d’empreses, un punt molt important de cara al negoci empresarial

Pot accedir a les següents modalitats de servei:
Offline

Servei Premium: per a empreses exigents que requereixen d’atenció telefònica amb un alt grau de compromís i exigència per resoldre totes les vicissituds que puguin plantejar-se en horari laboral a través d’un gestor de comptes dedicat exclusivament a la planificació i optimització dels seus viatges d’empresa.

Call Center estàndard: per a aquelles empreses que requereixen de l’atenció personalitzada per gestionar els seus viatges d’empresa, amb un compromís estandarditzat en funció al volum del seu compte i nombre d’empleats.

Servei multifuncional: on pot combinar l’eina online amb la gestió del seu gestor de compte personalitzat i aconseguir així una millor planificació en el seu viatge d’empresa.

Online

Servei 24 hores de reserves online de vols, hotels, cotxes i trens o Avaluació de la selecció de la reserva per horaris o preus.

Coordinació de diversos serveis simultanis com a vol, cotxe i hotel.

Totes les companyies Low Cost.

Millor preu garantit en la contractació del seu viatge d’empresa.