VIATGES D’EMPRESA

Oferim viatges exclusius, viatges per a empreses i viatges per a productores amb acords personalitzats en funció de les necessitats de viatge per la seva empresa. Valorem el teu viatge en funció del nombre de treballadors, ubicació, etc.

GRANS VIATGES

Travelface posa a la teva disposició el seu servei de viatges exclusius que et faran viure experiències inimaginables per a molts. Visitar parts de món que mai havies cregut possibles, així com, arribar a on pocs han aconseguit arribar.

PRODUCTORES FILM & MEDIA

Comprenem les necessitats de les productores per elaborar un projecte de realització d’un espot, esdeveniment, espectacle, gira, sèries de TV o rodatges de cinema, fins i tot fires i esdeveniments especials com campanya itinerant, tant a nivell nacional com internacional.

VIATGES EXCLUSIUS A MIDA & VIATGES PER A EMPRESES

NOTÍCIES I SUGGERIMENTS

Las 20 aerolineas que mejor cumplen los protocolos COVID

Airline Ratings, la agencia de calificación de seguridad, productos e información sobre las aerolíneas del mundo, ha anunciado el nombre de las 20 compañías que mejor cumplen los protocolos para prevenir la covid.

Continue
Acord de Comerç i Cooperació entre el Regne Unit i la UE

Por la presente les informamos que el pasado 24 de diciembre la Unión Europea y el Reino Unido cerraron un Acuerdo de Comercio y Cooperación, que entrará en vigor de forma provisional el próximo 1 de enero de 2021...

Continue

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM

FES-NOS LA TEVA CONSULTA

[ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”20″ height_on_mob=”10″]

    He llegit i accepto la política de privacitat