[ultimate_heading heading_type=”customizable” heading_tag=”h1″ heading_content=”Els esdeveniments i els viatges d’incentius de Travelface” heading_typography_type=”google_fonts” main_heading_color=”#000000″ main_heading_font_family=”font_family:Libre Baskerville|font_call:Libre+Baskerville” main_heading_font_size=”45″ main_heading_typograpy=”” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]
[ultimate_spacer height=”15″]

Els esdeveniments i viatges d’incentius de Travelface

Necessites motivar els teus treballadors? Vols recompensar el teu equip directiu per la dedicació? Necessites tancar un tracte important amb els distribuïdors?
Hi ha mil raons perquè una empresa organitzi esdeveniments i viatges d’incentius, però és important saber de quina manera es planifiquen, per tal que ajudin a complir els objectius establerts.

Per aquest motiu, Travelface és el teu aliat a l’hora de planificar esdeveniments i viatges d’incentius. Tenim una llarga experiència al sector dels viatges d’empresa i exclusius que, en combinació amb la nostra capacitat d’organització d’activitats i actes, fan un tàndem perfecte perquè els vostres esdeveniments i viatges d’incentius siguin tot un èxit.

Per què organitzar esdeveniments i viatges d’incentius?

El món modern ha canviat i també la visió empresarial. Les empreses modernes practiquen una comunicació –tant interna com externa– molt més multidireccional, flexible i propera. Així aconsegueixen aproximar-se tant al client com a altres possibles grups d’interès, com inversors, treballadors, administració, proveïdors… per això, una de les estratègies més comunes és l’organització d’esdeveniments i viatges d’incentius, a causa de la seva alta efectivitat i infinites possibilitats i combinacions.
El terme “incentiu” fa molt de temps que s’utilitza al diccionari de les empreses, però feia referència simplement a un premi (monetari o físic) a canvi de la consecució d’uns objectius. Això feia que els treballadors, distribuïdors o altres treballaran amb més esforç, però no amb més interès. Amb l’organització d’esdeveniments i viatges d’incentius, s’aconsegueix implicar novament totes les parts a la nostra empresa, per la qual cosa se senten part d’un grup.
Per això, els esdeveniments i viatges d’incentius no s’utilitzen només per motivar els treballadors. També serveixen per donar a conèixer a la gent el que fem, per cercar nous clients, oferir nous beneficis als proveïdors i distribuïdors, etc.

Com organitzar esdeveniments i viatges d’incentius?

El millor per planejar esdeveniments i viatges d’incentius, que a més d’interessants siguin efectius, és comptar amb l’assessorament d’una empresa experta com Travelface. D’una banda, t’assessorem perquè trobis la millor opció per als teus esdeveniments i viatges d’incentius, seguint els teus objectius, i alhora podem organitzar allò que necessitis perquè alleugereixis aquesta responsabilitat de la teva empresa.

Per organitzar esdeveniments i viatges d’incentius eficaços i memorables, és important tenir en compte la imatge de l’empresa, els objectius a assolir ia quin segment empresarial anirà dirigit. A més, és important detallar un pressupost base. A partir d’aquí, Travelface es pot posar a treballar i planificar els vostres esdeveniments i viatges d’incentius adaptats a les vostres necessitats.

Quins tipus d’esdeveniments i viatges d’incentius es poden organitzar?

El ventall de temàtiques i modalitats dʼesdeveniments i viatges dʼincentius són molt amplis. Depèn del que cada client necessiti i del pressupost que hi pot dedicar. Es poden organitzar conferències, tallers, activitats a l’aire lliure, congressos de cap de setmana, premis de vacances… i moltíssims esdeveniments i viatges d’incentius més.

[ultimate_spacer height=”100″ height_on_tabs=”50″ height_on_mob=”20″]