Polinèsia de la mà de Travelface i Southern Cross

La Polinèsia t’ofereix la possibilitat de descobrir, als antípodes de casa teva, un univers propi format per més demil illes.

Aquest meravellós triangle de 30 milions de km2 situat al cor de l’Oceà Pacífic aplega les destinacions més idíl·liques del planeta. Les illes Hawai, Cook o la Polinèsia Francesa, són només alguns dels llocs de somni que trobaràs en el teu inoblidable viatge pel triangle polinesi.

Pot ser més desitjable el pla? La resposta és NO.

Honolulu

A la capital de Hawaii t’oferim una estada decinc nits al Moana Surfrider, un luxós allotjament davant de la platja de Waikiki. Aprofita per explorar l’illa d’Oahu, entre enclavaments paradisíacs i joies històriques (Pearl Harbor entre elles), descobriràs un lloc top.

Rarotonga

La següent destinació que us ofereix el binomi Travelface & Southern Cross us portarà a Rarotonga, l’illa més gran de l’arxipèlag de les Cook. Tres nits al Little Polynesian per sentir la força volcànica d’un lloc on no calen filtres d’Instagram.

Aitutaki

Germana de, Aitutaki és un atol que acull a la seva llacuna tretze illots amb una superfície de 2,4 km2. Gaudeix durant tres nits a l’Aitutaki Lagoon Private Island Resort de tot el bo que aquest lloc té per a tu.

Bora Bora

Esculls de corall, aigua cristal·lina, platja però també increïbles muntanyes. Bora Bora és el viatge, activitat i relax, plaer i lleure. Gaudeix aquesta illa a fons amb cinc nits al Le Bora Bora by Pearl Resorts.

Tahití

Aquesta illa en forma de vuit és la més gran de la Polinèsia Francesa, i alberga des de volcans a llacunes i cascades increïbles, passant per platges de sorra negra dels més exòtic. Una nit al Le Tahiti by Pearl Resorts et sabrà a molt poc.

Preu i condicions

Totes aquestes opcions de viatge tenen un preu de 11.600€ per persona que inclou: bitllets d’avió (taxes incloses), trasllats, estada als hotels esmentats i assegurances d’assistència en viatge i cancel·lació.
Si vols més informació no dubtis a contactar-nos, la Polinèsia t’espera!

@travelface