[ultimate_heading heading_type=”customizable” heading_tag=”h1″ heading_content=”SOLUCIONS DE VIATGE PER A AUTÒNOMS” main_heading_default_weight=”400″ main_heading_color=”#000000″ main_heading_font_size=”35″ main_heading_typograpy=”” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]
[ultimate_spacer height=”15″]

Travelface innova acostant-se als autònoms. Persones que es dediquen al món de l’empresa amb les mateixes necessitats, però amb un tractament i un llenguatge diferent. La importància dels coneguts com a ‘self-employed’ ha crescut els últims anys segons informa l’agència EUROSTAT que publica aquesta dada trimestralment sobre les estadístiques a cada país.

El tercer trimestre de l’any 2010 a Espanya hi havia un total de 1.927.600 treballadors autònoms sense assalariats. La situació actual porta a la conclusió que cada vegada més són les persones que es motiven a si mateixes per emprendre una activitat com a autònom per compte propi.

Apostem pel self-employed com a arma de futur per al desenvolupament d’activitats en aquest país. Dotar-vos de les eines adequades per al bon desenvolupament de la vostra activitat ens afavorirà a tots i per aquest motiu Travelface aportarà a aquest grup professional l’assessorament necessari per reduir els vostres costos en viatges per a autònoms i no veure limitades les vostres opcions d’obertura de negocis allà on considereu rendible. Per a un autònom, els seus proveïdors són còmplices que formen part de la seva infraestructura on resulta un suport fonamental per poder desenvolupar l’activitat a què es dedica. Si ets autònom no et posis fronteres. Cal sortir a buscar les oportunitats on es troben i Travelface us porta amb les millors tarifes en viatges per a autònoms.

Un assessorament tècnic vinculat amb les millors Cies. Aèries, hotels, trens, vehicles de lloguer et facilitaran cada detall dels teus nous projectes i viatges com a autònom més enllà del teu àmbit local. Volem ser el teu còmplice, buscar-te les millors opcions per optimitzar el teu temps, ajudar-te i assessorar-te per millorar el rendiment dels viatges vinculats amb la teva vida laboral. A més, per ser client Travelface et beneficiaràs d’avantatges exclusius en els teus viatges per a autònoms d’oci tant per a tu, família o clients o col·laboradors.

[ultimate_heading heading_type=”customizable” heading_content=”Podeu accedir a les següents modalitats de servei:” heading_typography_type=”google_fonts” main_heading_color=”#000000″ main_heading_font_family=”font_family:Libre Baskerville|font_call:Libre+Baskerville” main_heading_typograpy=”” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]
[ultimate_heading heading_type=”customizable” heading_content=”Offline” heading_typography_type=”google_fonts” main_heading_color=”#000000″ main_heading_font_family=”font_family:Libre Baskerville|font_call:Libre+Baskerville” main_heading_font_size=”18″][/ultimate_heading]

Servei Premium: per a empreses exigents que requereixen atenció telefònica amb un alt grau de compromís i exigència per resoldre totes les vicissituds que es puguin plantejar en horari laboral a través d’un gestor de comptes dedicat exclusivament a la planificació i optimització dels vostres viatges d’empresa.

Call Center estàndard: per a aquelles empreses que requereixen l’atenció personalitzada per gestionar els vostres viatges d’empresa, amb un compromís estandarditzat en funció del volum del vostre compte i nombre d’empleats.

Servei multifuncional: on podeu combinar l’eina en línia amb la gestió del vostre gestor de compte personalitzat i aconseguir així una millor planificació en el vostre viatge d’empresa.

[ultimate_heading heading_type=”customizable” heading_content=”Online” heading_typography_type=”google_fonts” main_heading_color=”#000000″ main_heading_font_family=”font_family:Libre Baskerville|font_call:Libre+Baskerville” main_heading_font_size=”18″][/ultimate_heading]

Servei 24 hores de reserves en línia de vols, hotels, cotxes i trens o Avaluació de la selecció de la reserva per horaris o preus.

>

Coordinació de diversos serveis simultanis com vol, cotxe i hotel.

Totes les companyies Low Cost.

Millor preu garantit en la contractació del viatge d’empresa.

[ultimate_spacer height=”100″ height_on_tabs=”50″ height_on_mob=”20″]