Aquestes són les millors companyies de el món de 2021

Estas son las mejores aerolíneas del mundo en 2021

El tancament generalitzat de les fronteres aèries per al trànsit de passatgers nacionals i turistes internacionals ha portat a la indústria aèria a una seriosa crisi. Les restriccions per volar, la caiguda de la demanda dels passatgers i els bloquejos que han hagut, han estat un fre per a la continuïtat de l’activitat aèria.

Deixant de banda aquesta època negra per al sector de l’aeronàutica, com cada any Skytrax ha atorgat els premis a les millors companyies de el món. 

Per sisena ocasió, Qatar Airways torna a coronar-se en primera posició, millor aerolínia de el món. Ho han aconseguit una vegada més gràcies a oferir la millor classe executiva de l’món, millor seient de classe executiva i ha estat reconeguda com l’aerolínia nº 1 de l’Orient Mitjà. A més, han imposat i ho seguiran fent, unes mesures de seguretat estrictes per a la seguretat dels passatgers.

En segona posició, el guardó ha estat per a Singapore Airlines. Li han atorgat el premi per tenir la millor tripulació de cabina, millor primera classe i millor seient de primera classe de l’món, i nº 1 de el continent asiàtic. 

En l’última posició de podi, ANA All Nippon Airways. La hi ha qualificat com la companyia aèria més neta de l’món que en aquests temps de pandèmia és d’allò més sol·licitat. 

Vueling, millor ‘low cost’ d’Europa

Iberia ha estat la primera companyia aèria espanyola en 35 lloc en la llista de Skytrax. La companyia més destacada ha estat Vueling ja que en la situació pre-pandèmia estava en la posició 91 de les 100 millors de l’planeta i aquest any ha baixat a la posició 48 posició.

Aquests rànquings estan basats en l’opinió de milions de passatgers que valoren a 350 companyies segons la comoditat, neteja, servei rebut, menjar i més. Només podem felicitar aquestes companyies per esforçar-se a ser cada dia millor i aconseguir-ho. 

Comments
Share
@travelface