15 Dies

 BEIJING-HANGZHOU-SHANGHAI-HONG KONG

Dia 1. Espanya Beijing. Sortida en vol regular amb destinació a Beijing. Nit a bord.

Dia 2. Beijing. Arribada. Tràmits de duana i visat. Assistència i trasllat a l’hotel.

Dia 3. Beijing. Esmorzar. Al matí visita la Plaça de Tian’anmen i la Ciutat Prohibida. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita del Temple del Cel. Passeig pel Mercat Nocturn de Donghuamen.

Dia 4. Beijing. Esmorzar. Visita del Temple dels Lamas. Sortida cap a la Gran Muralla a la secció de Mutianyu. En ruta, parada per fer fotos a la Zona Olímpica: el Niu d’Ocell i el Cub d’Aigua. Dinar en un restaurant local. Sopar especial ànec lacat al restaurant Duck de Chine.

Dia 5. Beijing f Hangzhou. Esmorzar. Visita dels Hutones i del carrer Nanluoguxiang. Passeig en tricicle per la zona dels dels Hutones. Es passarà per la plaça de torre de la campana i del tambor fins arribar a un mercat local de fruita i verdura. Visita del mercat de la Seda (Silk Market). Trasllat a l’aeroport. Vol a Hangzhou, capital de la província Zhejiang. Trasllat a l’hotel.

Dia 6. Hangzhou. Esmorzar. Passeig en vaixell pel Llac de l’Oest. Visita del Temple de l’Ànima Amagada. A la tarda passeig pel carrer Hefang.

Dia 9. Hangzhou f Xangai. Esmorzar. Trasllat a l’estació i sortida amb tren bala a Xangai. Arribada, trasllat a l’hotel.

Dia 10. Xangai. Després de l’esmorzar a l’hotel, visita del Temple Longhu i del Jardí Yuyuan. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita de la zona del Bund i Xintiandi.

Dia 11. Xangai. Esmorzar. Dia a la seva disposició.

Dia 12. Xangai f Hong Kong. Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en vol amb destinació Hong Kong. Trasllat a l’hotel. Tarda lliure.

Dia 13. Hong Kong. Esmorzar. Visita del Pic Victòria. Parada al poble de Stanley, conegut pel seu mercat a l’aire lliure. La visita de mig dia finalitza a Aberdeen, zona de pescadors on viuen centenars de persones en vaixells flotants. Passeig en un vaixell tradicional (Sampan Ride) per la badia. Tarda lliure.

Dia 14. Hong Kong Espanya. Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir el vol de tornada cap a Espanya. Nit a bord.

Dia 15. Espanya. Arribada.

  Demana'ns pressupost

  [ultimate_spacer height=”40″ height_on_tabs=”40″ height_on_mob=”15″]

   HOTELS RECOMENATS

  Four Seasons Beijing

  Rosewood Beijing

  Shangri-la Guilin

  Mandarin Oriental